Бонус ZEN Перли®

1. Бонус ZEN перлите, които печелиш при закупуването на даден продукт

 

 

 

 

 

 

2. Виждаш събраните до момента бонус ZEN перли в менюто, в горната част на екрана

 

 

Изглед в Чанта

 

Изглед при завършване на поръчката

3. Въвеждаш желаната сума от бонус ZEN перли в страницата на пазарската ти чанта или при потвърждаване на поръчката

 

 

 

Какво са Бонус ZEN Перли®?

 

Бонус ZEN Перли® са бонус точки за лоялни клиенти, които могат да бъдат използвани като отстъпка от част или цялата стойност на ваша поръчка.

 

Как се печелят?

 

За да печелите Бонус ZEN Перли®, трябва да си регистрирате профил.

 

С всеки похарчен лев в магазин Perli.bg, вие печелите ZEN перли, които впоследствие използвате за да пазарувате онлайн на Perli.bg или в реалните магазини в София (бул. Янко Сакъзов №56, бул. Янко Сакъзов №52, бул. Янко Сакъзов №30), като в зависимост от събраната от вас обща стойност на спечелените ZEN перли можете да ги използвате за намаляване на част или цялата цена на закупения/те  артикул/и.  

 

 

ДействиеБонус ZEN Перли®Срок за получаване
Регистрация на профил20Веднага
Регистрация за е-Бюлетин20Веднага
ПокупкаСтойност на покупката * 0.5До 1 ден след получаване на поръчката

 

 

 • Всеки похарчен лев ви носи по половин перла (0.5), а стойността на 1 перла е 0.10лв.
 • [ Пример ] Ако си закупите висулка с перла на стойност 100 лв., вие получавате 50 бонус ZEN Перли®, чиято стойност е равна на 5 лв. С тези 50 перли вие ще намалите цената на следващата си поръчка с 5 лв.

 

Похарчени леваБрой спечелени Бонус ZEN Перли®Стйност на перлите при използване за отстъпка
1 лв.0.50,05 лв.
10 лв.50,50 лв.
100 лв.505 лв.

 

 • Регистрация на профил ви носи 20 бонус ZEN Перли®.
 • Регистрация за е-Бюлетин ви носи 20 бонус ZEN Перли®.

 

 • Бонус перлите биват начислявани автоматично към вашия баланс след завършване на вашата поръчка (когато получите покупката си) или в рамките на 2 дни след пазаруване в реалните ни магазини.

 

 • Бонус перли се получават веднага след регистрация на профил и/или абониране за е-Бюлетина на Perli.bg

 

 • Минимална стойност на поръчката, за да приложите отстъпка с бонус перли - 50 лв.
 • Минималният брой на събраните ZEN перли, за да можете да ги използвате за покупки е 150 бр. (15 лв.) Максималната левова стойност на ZEN перлите, която може да използате за покупка е до 100 лв. (1000 точки) от общата стойност на всички артикули в една поръчка.

 

 • При връщане на дадена поръчка, съответстващите бонус перли биват премахвани
 • ZEN перлите не могат да бъдат осребрявани!
 • Бонус ZEN Перли®, които не бъдат използвани в рамките на 365 дни от датата на получаването им, биват премахвани автоматично

Внимание:

Бонус ZEN перли не могат да бъдат използвани при покупка на вече намалени артикули и в комбинация с други промоции и/или кодове за отстъпка.

 

Бонус перли се печелят при закупуване на артикули от целия асортимент изложен в магазина, без изключения. При покупка на един или повече артикули в обща единна поръчка, левовата  равностойност  на всички артикули от покупката, разделена на 2, се равнява на общия брой ZEN перли, които ще спечелите от покупката, но при oтказ от покупка /виж общите условия/ на един или на всичките артикули от тази единна поръчка, съответстващите ZEN перли няма да бъдат начислени в профила ви.

Стоки закупени и платени изцяло и само чрез използването на ZEN перли, не могат да бъдат връщани и в двете посоки с безплатна доставка, без значение от стойността на покупката.