За нас

Сайтът Peril.bg е електронната версия на вече познатия ви от 2004 година магазин за перлена и сребърна бижутерия ZEN намиращ се на бул.Янко Сакъзов №52 – срещу градинката Заимов в София.

 

Ние от фирма "Конкорд Къмпани" ЕООД  (до 2018 г. - Перли ООД)  сме млад и амбициозен екип, поставил си нелеката задача, да представи блясъка и изяществото на нашите бижутата с естествените перли, възможно най-близко до реалният им такъв, това се стараем да постигнем  посредством прецизна информация за вида на всяка перла върху вашето  бижу, подробна информация за метала от който е изработено, изключително подробна и реалистично изразяваща цвета на перлите, професионална снимка.

 

 

Надяваме се и нашата специална бонус програма за печелене на виртуални ZEN Перли /бонус точки/ при всяка покупка, да не ви остави безразлични към нашите предложения при всяка следваща покупка при нас. Уникалното при нея е, че спечелените ZEN Перли (бонус точки), може да използвате, както онлайн, така и в реалния магазин на фирмата. Също така тези виртуални ZEN перли може да преотстъпвате на други регистрирани клиенти от нашия сайт.

 

Все пак колкото и да се стараем да ви поднесем най-подробната виртуална информация, то тя не може да се сравнява с един поглед отблизо на бижуто във вашите ръце. И тъй като тогава е възможно да откриете малка разлика с вашите очаквания то ние създадохме програмата „100% Удовлетвореност“ от вашата покупка  и обещаваме да ви върнем парите в 30 дневен срок от деня на вашата покупка, за да не остане и капка съмнение в успеха на намерението ви да пазарувате при нас! Условията за отказ от покупка вижте тук!