С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

Плати После

 

Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с най-новата ни услуга ‘Плати После’ 

 

Скъпи клиенти, Искате да пазарувате, но нямате пари? От днес, можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата ни услуга ‘Плати После’ – правите поръчка и се възползвате от 15 дневен гратисен период, който започва да тече от датата на доставка. Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние сме сред първите магазини, които вече я предлагат. ’Плати После’ е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако Вие сте над 21 години, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‚Плати после‘ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

 

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата. 

 

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".

 

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. 

 

Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

 

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

 

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

 

Купете сега с ’Плати После’!

 

Повече информация за услугата и често задавани въпроси може да прочете тук: 

 

https://platiposle.bg/faq