100% Удовлетвореност

Гаранция връщане на парите 100% удовлетвореност

Уважаеми клиенти на  Parfum.bg и Perli.bg

Ние високо ценим спечеленото от Вас доверие, което ни задължава да отговорим със същото:

 

Затова създадохме двустепенна програма  за  100% удовлетвореност на всеки наш клиент, която Ви дава възможност  да пазарувате без риск от неприятни изненади в нашите онлайн магазини.

 

Вече изборът – Ваш или чужд, на парфюм, фино перлено бижу или моден аксесоар е поправим.

 

1. Степен: След получаване на пратката от Perli.bg или Parfum.bg във Вашия дом или офис на Еконт Експрес, ние ще Ви разрешим, напълно безплатно и в присъствието на куриера да отворите и прегледате (не важи за парфюми и козметика!) поръчаните от Вас артикули и чак след одобрение ще имате възможността да заплатите наложения платеж по вашата пратката.

 

Напомняме Ви, че Perli.bg доставя висококачествени фини бижута и ще бъде жалко, ако при този преглед изпуснете на пода или нараните случайно някое от тях, защото в този случай ние няма да можем да ви ги приемем обратно в този нетърговски вид. Силно ви препоръчваме да извършите прегледа седнали или върху маса или някаква повърхност, която да предпази бижутата от наранявания!

 

....И това не е всичко

 

2. Степен: За да сме сигурни, че Вашето одобрение не е било продукт на емоционално първо решение и неудобство от присъствието на куриера - ние Ви предоставяме  възможност в рамките на 30 календарни дни да вземете решение, дали сте на 100% Удовлетворени от вашата покупка и ако това не е така в пълна степен, да ни върнете безплатно всички артикули при поръчка над 100 лв, съгласно нашите условия* и ние ще възстановим парите Ви в рамките на 3 дни от получаването на върнатата пратка!

Ние от Parfum.bg и Perli.bg Ви желаем дълго да се наслаждавате на блясъка и красотата на нашите бижута, парфюмерия и модни аксесоари и оставаме на разположение за съдействие и съвети за поддръжка дори и след този 30 дневен срок!

 

 

 

*Условия за връщане на продукти закупени от разстояние:

 

  1. Да ни уведомите чрез имейл или на тел: 0897849954 за намерението си да върнете продуктите от пратката, за да си получите парите обратно или да ги замените с други подобни.
  2. Да е спазен 30 /тридесет календарни дни/ дневният срок за връщане.
  3. Да попълните онлайн формуляра /сторно касова бележка/ за връщане  - https://www.perli.bg/account/return/insert
  4. Да приложите към него/нея  оригиналната фискална бележка, която сте получили заедно с пратката и сертификата за качество, ако е имало такъв.
  5. Продуктът да не е използван, разпечатван, повреден или със следи от употреба върху него
  6. От продукта да не са свалени /разкъсани/, отрязани или отлепени всички целофани, етикети, стикери или холограми за автентичност залепени или трайно закрепени към него!
  7. Да занесете в офиса на куриерската фирма от която сте получили продукта/продуктите и да го/ги  изпратите към нас.
  8. Козметични артикули като сенки, палитри, червила, спирали и всякакви други продукти, които нямат външна опаковка от целофан НЕ СЕ изпращат с опция преглед.

 

  • Доставчикът на платформата Perli.bg възстановява по банков път сумите, получени от потребителя, без разходите за доставка до врата (ако са били начислени такива), не по-късно от 5 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ по реда описан в чл. 52 от ЗЗП (В случаи, в които потребителят изпълнява правото си на връщане на стоката, без да има несъответствие по вид и качество на продукта с офертата в магазина).

 

  • Единствено при спазването на гореизброените условия ще получите обратно заплатените от вас пари по вашата банкова сметка до пет дни от получаване на пратката в нашия офис.