Информация за перлата

Модерни перли за модерни булки

Публикувано от Петя 02/05/2016 0 Коментар(и) Перлите,

Перлите са добър избор за модерните булки. Те също искат да са красиви, но предпочитат към класическия булчински силует да е добавен съвременен почерк. А перлите изглеждат шик и винаги са актуални. Подходящи бижута и аксесоари има дори за булките, които се съобразяват с последните модни тенденции. Перленото бижу може да бъде чудесен сватбен подарък. Така ще допринесе и за спазването на традицията за четирите задължителни елемента в булчинския тоалет – нещо старо, нещо ново (новите ви перли), нещо назаем и нещо синьо.

 

Дори когато личният стил на булката е модерен и екстравагантен, сватбеният ден си остава сантиментално и романтично събитие. Ако нейната баба й заеме класическа перлена огърлица, гривна или обици, изискването за „нещо назаем” ще е изпълнено. Традиционните й перли пък няма да изглеждат старомодни, ако са комбинирани с модерно и екстравагантно перлено бижу със съвременни детайли. Перлите са романтични, а на булките им харесват луксът и елегантността, които те придават на цялостната визия.

 

Съвременната булка следва модните тенденции, но не е загубила и усета си за лукс и романтика. Перлите могат да задоволят този копнеж. В момента те се завръщат триумфално в световната мода. Най-новите стилове при бижутата с тях съчетават архитектурни детайли, благородни метали и скъпоценни камъни. Модерните булки не бива да се притесняват, че ще изглеждат старомодни, ако в сватбения си ден носят перлено колие, ако роклята им е украсена с перли, ако обувките са инкрустирани с тях, ако в косите им са вплетени перлени орнаменти или ако тиара (диадема) с перли е в основаната на прическата им.

 

Сред най-горещите модни тенденции при сватбените рокли за сезон 2016 са дълбоките V-образни колиета, като при някои модели те стигат чак до талията. Една от най-известните сватбени рокли на дизайнера Денис Басо е със секси силует и по цялата си дължина и от двете страни е украсена със стотици перли, разположени V-образно. Ревютата на пролетните колекции тази година също изобилстваха от модни перлени детайли, които едва ли ще оставят безразлична, която и да е булка. Така че модерната булка може да се чувства стилна, уверена и елегантна, носейки перли, перли, перли. 

Напиши коментар