Информация за перлата

Как да изберем най-подходящите за тена ни перли?

Публикувано от Гергана 03/03/2016 0 Коментар(и) Перлите,

 Когато купуват перли, хората неминуемо си задават въпроса кой цвят ще е най-подходящ за тена на кожата им. Но е важно да отбележим, че едно от основните качества на перлите е тяхната способност да красят всеки, който ги носи. Затова, при избора на перли трябва да се обърне най-голямо внимание на личните предпочитания, като се има предвид, че няма начин да останете незабелязани, носейки перлено бижу.

Въпреки това, по този въпрос има негласно единодушие, че перлите в по-светли цветове – например бели, розови или прасковени – изглеждат по-добре на хора с по-светъл цвят на кожата. Тук попадат красивите бели перли от Южно море, които имат мек и нежен цвят, който красиво отразява светлината и естествено озарява кожата. Както и предлаганите в Perli.bg - бели, лавандула и прасковени сладководни перли, които сме подбрали в идеалното съчетание за нашия пазар между цена и качество.

 

Златистите и кремави перли са по-подходящи за по-тъмен тен на кожата. Златни перли в комбинация с кожа със слънчев загар е наистина една поразителна гледка. Белите перли със сребристи оттенъци изглеждат най-добре върху мургава кожа.

 

Таитянските перли, от друга страна, изглеждат чудесно на всеки, който ги носи. Техните преливащи нюанси от сиво до тъмнозелено подчертават тена на всяка кожа и се допълват прекрасно с повечето цветове на косата и различните прически.

 

Разгледайте тъмните сладководни перли, които могат да бъдат идеален заместител на Таитянските, притежавайки същите цветови нюанси, но на по-достъпна цена.

 

И все пак, не трябва да се притеснявате, ако сте харесали или сте получили като подарък перли в цвят, който обикновено не се счита за „вашия цвят“. За щастие, все още никой не е виждал жена, носеща непривлекателни на цвят прели. Това, което има най-голямо значение е как се чувствате, когато носите перлите си и как това влияе на самочувствието ви. Усещате ли притегателната им сила, когато ги погледнете? Ако отговорът е „да“ и се чувствате щастливи носейки перлите си, то тогава единственото, което ще се забелязва е вашата увереност, а не цветът на перленото ви бижу. 

Етикети: перли

Напиши коментар