Информация за перлата

6 подаръка за жени, с които няма да сгрешите

Публикувано от Гергана 22/12/2020 0 Коментар(и) Естествени камъни,Сребърни бижута,

 

Празниците чукат на вратата, а с тях идва и неуморното търсене на подаръци. Често е трудно да изберем подарък за любим човек - изборът е огромен, а да сгрешиш е толкова лесно. Но няма място за паника. Екипът ни подбра за вас перфектните предложения за подаръци. Защо сме сигурни ли? Защото имаме огромен опит в избора на подаръци и знаем, че има определени идеи, с които не можете да сгрешите.

 

Изберете сребро. Среброто е най-популярният метал за бижута, тъй като е оптималният избор, съчетаващ в себе си качество, издръжливост, красота и разумна цена. Среброто не причинява алергии - то е напълно безопасно за носене.  Освен всичко това, среброто е предпочитано и защото лесно се комбинира с различни цветове и стилове. Подходящо е както за ежедневно носене, така и за официални случаи.

 

Ако искате да купите пръстен, изберете правилния размер. Това се прави най-лесно като ни донесете на място друг пръстен, който пасва точно, или конче, с което сте измерили точно обиколката на пръста.

 

  1. Обеци по ухото

Обеците са най-подходящият избор за подарък. Статистиката показва, че 87% от жените носят обеци, което ги прави перфектният избор за подарък. Ако не познавате стила на жената твърде добре, съветваме ви да изберете обеци по ухото или къси обеци. Всички обичат нежно бижу, което може лесно да се носи както в ежедневието, така и при по-официален повод.

 

 

Виж всички обеци по ухото

 

  1. Комплект перли

За да бъде подаръкът пълен и съвършен, изберете комплект. Комплектът естествени перли е вечен и неостаряващ аксесоар, който всяка жена трябва да притежава. Този подарък е перфектен за жени, които обичат класическия и елегантен стил. Както и за онези, на които предстои важен повод - годишнина, сватба, бал.

 

 

Виж всички перлени комплекти

 

  1. Пръстен с камък

Знаете ли, че има над 200 вида естествени камъни и всеки един от тях има своето значение. Много от тях са свързани и с най-различни суеверия. Изберете подарък, който има допълнително значение и е перфектно подбран за своя получател спрямо камъка на бижуто. Рубините например са символ на любовта и страстта. Свързват се и с зодия овен. Сапфирът символизира искреност, чистота и вярност. Това е камъкът на зодия риби. За топазът се вярва, че носи богатство на своя притежател.

 

 

Виж всички пръстени с камък

 

  1. Бижу с място за послание

Направете подаръка емоционален и личен като изберете висулка, в която може да бъде поставена снимка или послание. По този начин вашият подарък бързо ще се превърне в любим и сантиментален спомен за собственика си.

 

  1. Символи на любовта

Класическите символи на любовта - сърце и безкрайност винаги са добър вариант за подарък за любимата жена. Тези бижута са на практика вечни като стил и дизайн и често са едни от най-емоционалните подаръци, които можете да направите на любима жена. Дали да бъдат върху колие, обеци или гривна - избирате вие.

 

 

Всички бижута, символи на любовта

 

  1. Забавни подаръци

Ако искате подаръкът ви да има леко намигване и да носи на притежателката си усмивка, изберете забавен символ, свързан с неин интерес, спомен или хоби. Независимо дали е пистолет за мъжкото момиче, което обича адреналина, молекула за момичето на науката или зарче, за по-хазартните типове, при нас можете да откриете стотици идеи за свежи и забавни бижута.

 

 

Виж всички идеи за подаръци

 

Ако все пак ви е трудно да изберете перфектния подарък, заповядайте в магазин perli.bg - София, бул. Янко Сакъзов 52. Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете идеалния подарък.

Напиши коментар