Информация за перлата

5-те тенденции при бижутата, на които да обърнете внимание през пролетта на 2020

Публикувано от Гергана 12/03/2020 0 Коментар(и) Перлите,Естествени камъни,Сребърни бижута,

 

Пролетта наближава, а на езика на модата това означава, че новите, пролетни колекции скоро ще намерят своето място в магазините. И докато всеки обръща внимание на дрехите, обувките и аксесоарите, бижутата тази пролет също заслужават подобаващо внимание. Защото именно с тях ще експериментираме през пролетта на 2020 година.

 

Дизайнерите се заиграха с цветни скъпоценни камъни, големи изящни бижута и самостоятелни обеци, които доказват, че понякога симетрията е скучна и излишна във визията. Ето 5-те тенденции при бижутата за пролетта, които можете да видите в колекциите на най-известните дизайнери.

 

Цветни бижута

 

Забравете за бижутата с прозрачни камъни или тези, направени изцяло от злато и сребро. Тази пролет дизайнерите внесоха експлозия от цвят за бижута. Забавлявайте се и експериментирайте с цветовете също както дизайнерите направиха това на модния подиум. Добавете флорални елементи и ярки цветове, за да привлечете погледите към себе си.  Ключовата дума тук е забавление, което ни свързва с нашите вътрешни деца с помощта на пролетните бижута.

Изберете своя цвят и поръчайте цветни бижута за пролетта от нашата колекция от сребърни бижута с цветни камъни.

 

Как да носите цветни бижута?

 

Що се отнася до цвета, поне при бижутата, не се страхувайте да смесвате камъни и различни видове метали. Колкото повече мишмаш, толкова по-лесно е да се сдвоите с гардероба си, тъй като той отваря гамата от нюанси, които да координирате.

 

Една обица на ухото

 

Вече не е нужно да се притеснявате, ако изгубите едната си обица. Модерно е да се носи само една обица на ухото, според най-големите имена в модата. Но как да изглеждате добре, носейки само една обица на ухото си? Изберете толкова голяма модел, който да привлича с лекота вниманието към себе си.

 

Изберете своя чифт обици и редувайте да носите само една на всяко ухо!

 

Как да носите една обица?

 

Когато избирате обици в среден или голям размер, заложете на максимата: по-малкото е повече, за да подчертаете стила си.

 

Големи синджири

 

Забравете за малките и нежни колиета тази пролет. Колкото по-голям е един синджир, толкова по-модерна визия ще създаде. Комбинирани с обеци в същия стил, ще привлекат още повече вниманието.

 

Как да носите големи синджири?

 

Ключът към стилизирането на огромна верижна връзка е да контрастирате размера с нещо по-деликатно като висулка с камък.

 

Бижута с перли

 

Перлите ще бъдат силни за пролет 2020. Класическият материал, използван за бижута от векове се появи под всякаква форма през предстоящия пролетен сезон - от обеци с една капка до многопластови колиета и дори върху шапки. Отпуснете се и изберете най-любимите си бижута с перли, без да се притеснявате.

Изберете своето бижу с перли.

 

Как да носите перли?

 

Изберете любимите си перлени бижута без притеснение и ги носете с удоволствие и усмивка. Това е единственото условие за носене на перли тази пролет.

 

Обеци - халки

 

Обеците – халки никога не са си отивали, но се пригответе да ги видите с невероятни размери през пролетта на 2020 година. Можете да ги видите във всякакви размери и форми: дебели, златни и с двоен обръч за допълнително привличане на вниманието.  Ако искате да сте моредни през пролетта, непременно се сдобийте с чифт обеци-халки.

 

Изберете и поръчайте своите обеци-халки ТУК!

 

Как да носите обеци-халки?

 

Добавете към колекцията си класически, златни и сребърни обеци с халки, които отиват на всичко и лесно можете да комбинирате в ежедневието си.

Етикети: тенденции

Напиши коментар